Ofertă

Până la 70% reducere la Saltele 180×200 cm

Prețul inițial a fost: 2.839,00 lei.Prețul curent este: 1.399,00 lei. TVA inclus
Prețul inițial a fost: 2.420,00 lei.Prețul curent este: 2.197,00 lei. TVA inclus
Prețul inițial a fost: 3.297,00 lei.Prețul curent este: 2.288,00 lei. TVA inclus
Afişează mai multe produse...

Transformă-ți noaptea într-o experiență unică de relaxare și odihnă cu saltelele noastre matrimoniale 180×200 cm. Aceste saltele sunt alegerea ideală pentru cupluri.

Bucurăte de spațiul generos oferit de saltelele 180×200 cm

În timpul somnului, o persoană face în medie 40-60 de mișcări. Dacă patul și salteaua nu sunt alese corect, există riscul să-l trezești pe cel de lângă tine în timpul somnului. Spațiul optim pentru o persoană este de 80-85 de centimetri. Cuplurile aleg cel mai adesea dimensiunile 160x200cm. Dacă vreți să vă bucurați cu adevărat de un somn liniștit, recomandăm să alegeți dimensiunile king size – 180×200 cm.

Saltele de calitate superioară

Toate saltelele noastre sunt fabricate din materiale de cea mai bună calitate certificate OEKO-Tex.

Certificarea OEKO-TEX® Standard 100 este emisă de Asociația Internațională de Cercetare și Control în sectorul Ecologiei textile (OEKO-TEX®) și se aplică întregului sector textil, de la materii prime la produse semifabricate, cum ar fi saltelele.

De ce să alegi o saltea certificată OEKO-TEX?

Dacă vrei să te bucuri de un somn odihnitor și sănătos, este important să alegi o saltea cât mai calitativă, care să-ți ofere confort și susținere adecvată a corpului în timpul somnului. Iată câteva motive pentru care ar trebui să optezi pentru o saltea certificată Oeko-Tex:

  • Siguranța pielii: Saltelele certificate Oeko-Tex sunt testate și verificate pentru a elimina substanțele toxice sau nocive. Dacă alegi o saltea certificată Oeko-Tex, ești sigur că nu vei fi expus la substanțe periculoase care îți pot afecta sau irita pielea în timpul somnului.
  • Protecția sănătății: Certificarea Oeko-Tex garantează că saltelele certificate nu conțin substanțe chimice dăunătoare pentru sănătate. Când optezi pentru o saltea certificată Oeko-Tex, ai garanția că vei dormi într-un mediu sigur și sănătos.
  • Absența alergenilor: Saltelele certificate Oeko-Tex sunt testate pentru a elimina sau reduce la minimum utilizarea substanțelor alergene. Alege o astfel de saltea și reduci la maximum riscul de a dezvolta reacții alergice sau iritații ale pielii în timpul somnului.
  • Încredere în calitate: Certificarea Oeko-Tex este recunoscută la nivel mondial și oferă o garanție a calității și siguranței produselor textile. Când optezi pentru o saltea certificată Oeko-Tex, dormi liniștit pentru că aceasta a fost testată și verificată conform standardelor internaționale în domeniu.

Saltelele oferite de  eudorm.ro  sunt certificate OEKO-TEX® Standard 100. Ne propunem să îmbunătățim continuu calitatea produselor pentru a asigura clienților noştri cel mai mare confort și standarde de calitate ridicate.